Over Berry’s

 

Wie is Berry?

Berry’s werd in juni 2013 opgericht door eigenaar Robin Achterkamp. Waar de naam Berry’s dan vandaan komt? Dat is zijn hond, een blonde labrador retriever. Voor vele inwoners en hondenbezitters van het Lloydkwartier een begrip en nog altijd een trouwe bezoeker van de lunchroom, waar voor alle andere trouwe viervoeters in de buurt een grote pot hondenkoekjes en een bak water klaar staat.

Wat is Berry’s ?

Berry’s Lunchroom is begonnen uit de gedachte om het in het Lloydkwartier een echte ontmoetingsplek te creëren, waar producten van kwalitatief hoge kwaliteit het prachtige uitzicht complimenteren.

In 2014 startten wij met onze lunchbezorgdienst. In het begin alleen in het Lloydkwartier, om de buurkantoren- en bedrijven van een gezonde lunch te voorzien. Inmiddels rijden we heel Rotterdam rond en dit doen wij op de meest groene manier, op onze elektrische fietsen!

Ook zijn wij maatschappelijk betrokken, we werken namelijk al jaren samen met het UWV om jongeren met een fysieke of mentale achterstand die minder kansen krijgen op de arbeidsmarkt bij ons wel een kans te geven.

 

Waar zit Berry’s?

Berry’s is gevestigd aan de Kratonkade in het Lloydkwartier te Rotterdam. De lunchroom ligt op een kleine tien minuten lopen van de Euromast en op steenworpafstand van de Schiecentrale. Een bijzondere locatie met een interessante geschiedenis, waar het bruist van de energie. Het wordt ook wel het mediacentrum van Rotterdam genoemd. TV Rijnmond is hier gevestigd, net als radiozender FunX en vele marketing, PR en webbureau’s. Extraatje van deze locatie? Het prachtige uitzicht over het water, de rivier de Maas. Kom het zelf zien!